Ingrediente:

– 100g, sfeclă roșie coaptă

– o banană (100g. curățată)

– 100g. unt

– un ou

– 100g. iaurt grecesc 10% grăsime

– 50g. sirop de arțar

– 600g. făină

– 10g. praf de copt

– vanilie


Mod de preparare:

Se pasează sfecla roșie coaptă și banana. Se amestecă cu untul moale la temperatura camerei, oul, iaurtul grecesc și siropul de arțar.

Se adaugă o linguriță extract de vanilie, un plic de praf de copt și se încorporează etapizat făina (până se obține un aluat bine legat care nu se lipește de mâini).

Se întinde foaia de aluat și se decupează biscuiții în formele dorite. Se pun în tavă pe hârtie de copt și se dă tava la cuptorul preîncălzit la foc mediu (180 de grade) pentru aproximativ 12 minute (până se rumenesc ușor dedesubt).


Comentarii Facebook