Ingrediente (30 de biscuiți):

– 100g. spanac

– 50g. brânză de vaci

– un ou

– 50g. unt

– 200g. făină

– 5g. praf de copt


Mod de preparare:

Se opărește spanacul pentru 2 minute, se scurge surplusul de apă și se pasează (cantitatea precizată în rețetă este de spanac opărit și scăzut, nu proaspăt). Se poate folosi și spanac congelat – se dezgheață și se scurge surplusul de lichid, apoi se urmează pașii de mai jos.

Se amestecă oul cu untul la temperatura camerei, se adaugă spanacul și brânza de vaci. Se adaugă praful de copt și se încorporează făina.

Se pudrează blatul de lucru cu făină, se întinde foaia de aluat și se decupează biscuiții în formele dorite. Se pun biscuiții în tavă pe hârtie de copt. Se dă tava la cuptorul preîncălzit la foc mediu pentru 10-12 minute. Se lasă la răcit și apoi se servesc.


Comentarii Facebook