Ingrediente:

– 100g. unt

– 140g. iaurt grecesc 10% grăsime

– 2 ouă

– 450g. făină

– 10g. praf de copt

– scorțișoară, vanilie


Mod de preparare:

Se amestecă untul moale la temperatura camerei cu ouăle și iaurtul grecesc. Se adaugă jumătate de linguriță de pudră de scorțișoară și o linguriță de extract de vanilie. Se încorporează praful de copt și apoi etapizat făina.

Se pudrează blatul de lucru cu făină și se întinde aluatul într-o foaie de aproximativ 0,8 cm. grosime. Se decupează în formele dorite și se transferă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dau biscuiții la cuptorul preîncălzit la foc mediu (180 de grade) pentru aproximativ 12 minute (până se rumenesc ușor dedesubt).

De această dată am dorit o variantă de biscuiți neîndulciți, ușor aromați și care se pot insera ușor în diverse deserturi.


Comentarii Facebook