Ingrediente (8 brioșe):

– 75g. cașcaval

– 100g. iaurt 3,5% grăsime

– 100ml. lapte 3,5% grăsime

– un ou

– 125g. făină albă de grâu

– o ceapă verde

– 3 căței de usturoi

– 25g. ulei de măsline

– boia dulce, pătrunjel

– 3g. bicarbonat

 


Mod de preparare:

Se dă cașcavalul pe răzătoarea mică. Se toacă mărunt ceapa și usturoiul.

Se bate oul cu un tel, se adaugă iaurtul și laptele. Se încorporează bicarbonatul și făina cernută, apoi cașcavalul și celelalte ingrediente. Se pune compoziția în forme de silicon pentru brioșe.

Se dau brioșele la cuptorul preîncălzit la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute (sau până se rumenesc frumos și trec testul scobitorii). Se lasă la răcit în forme și apoi se servesc.


Comentarii Facebook