Ingrediente (4 bucăți):

-100g. piept de pui

– 75g. cartof dulce copt

– un gălbenuș

– o lingură cous-cous

– 50 ml lapte

– o linguriță de ulei de măsline

– o linguriță de semințe de susan

– pătrunjel

– o ceapă mică

– 4 buchețele de broccoli


Mod de preparare:

Se toacă pieptul de pui cu ceapa și cartoful dulce copt. Se adaugă un gălbenuș de ou și laptele în compoziție, apoi semințele de susan, pătrunjelul, uleiul de măsline și cous-cous-ul. Se pune compoziția în forme de silicon și se dă la cuptorul preîncălzit la foc mediu (180 de grade) pentru 25-30 de minute sau până se rumenește ușor pe margini. Se lasă la răcit în forme, apoi se servește.

Eu am preparat la abur separat câteva buchețele de broccoli, puteți asocia cu alte legume sau servi simplu.


Comentarii Facebook