Ingrediente (10 bucăți):

– 125g. file de somon

– o ceapă mică

– 3 căței de usturoi

– 2 ouă

– 100g. smântână

– 100ml. lapte

– 25ml. ulei de măsline

– 75g. făină albă de grâu

– 75g. făină integrală de grâu

– 1 plic praf de copt

– mărar

– o lingură zeamă de lămâie


Mod de preparare:

Se curăță ceapa și usturoiul și se taie bucăți. Se taie bucăți pestele, se adaugă ouăle și se pasează compoziția. Se încorporează restul ingredientelor (la sfârșit se adaugă ingredientele uscate -făina și praful de copt, mirodeniile). Se pune compoziția în forme și se dă la cuptorul preîncalzit la foc mediu (180 de grade) pentru 30-35 de minute sau până brioșele trec testul scobitorii. Se lasă la răcit în tavă și apoi se servesc.


Comentarii Facebook