Ingrediente (pentru două porții):

– 60g. bulgur

– 3-4 buchețele de broccoli

– un morcov

– o ceapă

– un cățel de usturoi

– 100g. pulpă de curcan

– pătrunjel

– puțin unt


Mod de preparare:

Se pune bulgurul la hidratat în apă timp de 30 de minute.

Se taie carnea bucăți și se pune la fiert. Când se ridică spuma se schimbă apa și se lasă pe foc până este bine pătrunsă.

Se curăță legumele. Se toacă ceapa și usturoiul mărunt și broccoli în buchețele mai mici. Se pun ceapa, usturoiul și morcovul într-un vas pe foc completând cu apă până sunt acoperite. Se lasă 10 minute și apoi se adaugă bulgurul (clătit bine înainte). Se completează cu apă până sunt bine acoperite și după 5-10 minute se adaugă buchețelele de broccoli. Se mai lasă pe foc 7-8 minute până sunt bine făcute legumele, se oprește focul și se adaugă pătrunjel și puțin unt.

Se toacă pulpa de curcan mărunt și se adaugă în preparat.


Comentarii Facebook