Ingrediente:

– 100g. piept de pui

– un cartof mic

– o ceapă mică

– 1/2 morcov

– 1/4 ardei capia

 

– 1/2 păstârnac mic

– o roșie mică

– puțină fidea

– mărar, ulei de măsline

– puțin borș (50ml.)


Mod de preparare:

Se crestează roșia cu X pe fund și se pune la fiert într-un vas. Se lasă pentru aproximativ 2 minute pe foc (după ce apa începe să fiarbă), apoi se curăță de pieliță și cotor și se pasează.

Se taie pieptul de pui cubulețe și se pune la fiert. Când se ridică spuma se schimbă apa și se adaugă ceapa tocată mărunt și rădăcinoasele tăiate felii subțiri. După 10 minute se adaugă cubulețele de ardei capia, roșia pasată și cartoful tăiat cuburi. Se lasă vasul pe foc până legumele și carnea sunt bine fierte (aproximativ 20-25 de minute).

Se adaugă borșul și puțină fidea. Se mai lasă vasul pe foc 2-3 minute, apoi se oprește. Se adaugă puțin ulei de măsline și mărar.


Comentarii Facebook