Ingrediente (două porții):

– 100g. piept de curcan

– un morcov

– o ceapă verde

– o foaie de fenicul (75g.)

– o lingură smântână

– o linguriță făină

– mărar

– puțin ulei de măsline


Mod de preparare:

Se taie pieptul de curcan în cuburi.

Se curăță legumele și se taie mărunt (eu am tăiat feniculul și morcovul cubulețe).

Se pune pieptul de curcan la fiert. Când se ridică spuma se schimbă apa, se adaugă morcovul și feniculul și se lasă pentru aproximativ 15 minute. Se adaugă ceapa verde și se lasă vasul pe foc până carnea și legumele sunt fierte.

Se amestecă făina cu smântâna și se subțiază amestecul cu supă de la legume și carne. Se toarnă în vas și se lasă pe foc mic amestecând constant până se îngroașă (aproximativ 5 minute). Se oprește focul, se adaugă puțin ulei de măsline și mărar.


Comentarii Facebook