Ingrediente:

– 500g. Ciuperci Champignon

– 75g. cașcaval

– 50g. Emmental

– un ou

– 2 căței de usturoi

– sare, mărar


Mod de preparare:

Se taie codițele de la ciuperci și se toacă mărunt. Se dau cașcavalul, Emmentalul și usturoiul pe răzătoarea mică. Se bate un ou cu furculița. Se adaugă puțină sare peste ou, codițele de la ciuperci tocate, brânzeturile, usturoiul și puțin mărar și se amestecă bine (compoziția este bine legată). Se umple fiecare ciupercă cu ajutorul unei lingurițe și se așează în tavă pe hârtie de copt.

Se dau ciupercile la cuptorul preîncălzit la foc mediu (180 de grade) pentru aproximativ 30 de minute (până se rumenește ușor brânza și ciupercile au lăsat din zeamă; este posibil să se prelingă puțină brânză în timpul coacerii).Se lasă la răcit și se servesc.


Comentarii Facebook