Facem … mă apuc de pregătit ritualul de seară. Rățuștele sunt pregătite, cada se umple ușor pentru băiță. Strâng toate tentațiile din baie, pregătim prosopul și schimburile.

Piticul fuge dezbrăcat prin casă și culege mașini și mingi … în această seară se pare că avem nevoie de toate jucăriile posibile. Într-un final conving juniorul să intre în baie și negociez cu tăticul care din noi îl asistă la joacă. Se pare că este rândul meu … de la oboseală am pierdut șirul. Și începe bălăceala cu apă împrăștiată în toată baia, ca de obicei.

Din când în când David fuge din cadă după jucării. Îl urmăresc cu atenție și așteptând revenirea puiului la băiță văd cum adidașii prind aripi. Și nu glumesc … poc, direct în cadă. Stau calmă să privesc ce urmează. Era nevoie de găletușă și cum mămica, adică inculpata, nu a fost atentă pentru a veni în ajutorul piticului, acesta și-a schimbat rapid opțiunile. Să îmi fie învățătură de minte dacă nu pot anticipa dorințele puiului. Adidașii preferați sunt perfect adaptați rolului de găletușă și numai buni pentru a ajuta la împrăștiat apa. Cu noua jucărie această seară devine mai distractivă … improvizăm, nu-i așa?

Comentarii Facebook