Ingrediente (6 forme):

– 50g. caș de capră

– un ou

– 75g. farfalle

– 125ml. lapte 3,5% grăsime

– 75g. spanac

– 3 căței de usturoi

– 10g. unt

 


Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când sunt gata se scurg de surplusul de apă. Separat se bate oul, apoi se mixează cu brânza și spanacul. Se adaugă untul și laptele (eu am adăugat această cantitate de lapte pentru că am vrut ca fundițele să fie acoperite de lichid în cuptor – dacă folosiți paste clasice sau mici se scade cantitatea de lapte sau se elimină). Se amestecă compoziția cu pastele fierte și apoi se pune în formele de brioșe. Se dau formele la cuptorul preîncălzit la foc mediu pentru 25-30 de minute sau până compoziția devine omogena și se rumenesc ușor pe margini. Se lasă la răcit în forme, apoi se servește.


Comentarii Facebook