După o zi plină cu bucătărit, joacă de-a cucu-bau, strâns de jucării și o curățenie cât de cât mai serioasă vine momentul relaxării … la cumpărături pentru cele necesare și diverse comisioane rapide. Plec pentru jumătate de oră și îmi las cavalerul în compania tăticului, terminat de oboseală după o zi plină.

Îmi fac rapid cumpărăturile și mă gândesc la o după-amiază relaxantă în familie ținând cont că îmi terminasem treaba … zic eu. Ajung acasă cu speranțe și cum deschid ușa constat că trebuie să o iau de la capăt. Juniorul meu a „profitat” de tati și a dat fuga în bucătărie la explorat. Îl găsesc în pampers plin de carob (pudră de roșcove – acea textură drăguță asemănătoare cu cacaoa care mi-a devenit foarte dragă în bucătărit). Era plină bucătăria de carob, făină, orez și griș. Urmăresc mici piciorușe până pe covorul din sufragerie și îmi găsesc soțul alergând după juniorul în culmea fericirii.

Pe moment nu știam cum să reacționez, m-am blocat. Ne uităm unul la altul și începem să râdem. Interesantă isprava, dar la urma urmei e normal ca micul David să exploreze și ne bucură când face asta, chiar dacă urmările ne solicită mai mult.

Voi cum gestionați astfel de situații?

Comentarii Facebook