Ingrediente:

– 75g. paste integrale
– 200g. mascarpone
– 150g. fenicul
– 150g. iaurt
– 2 ouă
– o linguriță ulei de cocos (sau unt)
– mărar


Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi se scurge surplusul de apă.
Se spală feniculul și se dă pe răzătoarea mică (sau se pasează). Se bat cele 2 ouă, se adaugă mascarponele și iaurtul. Se încorporează apoi feniculul, uleiul de cocos, pastele și puțin mărar. Se pune compoziția în forme de silicon pentru brioșe (se pot folosi și alt tip de forme sau vas termorezistent, tapetat înainte cu unt și pesmet). Se dau formele la cuptorul preîncălzit la foc mediu (180 de grade) pentru aproximativ 25 de minute (până se rumenesc ușor). Se lasă la răcit în forme și apoi se servesc.
Din aceste cantități am obținut 12 forme de brioșe.


Comentarii Facebook