Ingrediente:

– un piept de pui (350g.)

– 2 cepe roșii

– 250g. roșii pasate

– sare, piper, cimbru

– 300g. paste

– opțional Grana Padano


Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui cubulețe. Se încinge o tigaie antiaderentă și se adaugă cubulețele de piept de pui. Se frig ușor pe toate părțile și apoi se adaugă ceapa tocată mărunt, sosul de roșii și 2 căni de apă (cât să fie carnea bine acoperită). Se lasă tigaia pe foc mic până fierbe bine pieptul de pui și sosul se îngroașă. Se adaugă sare după gust, piper și cimbru și se mai lasă pe foc 2-3 minute.

Separat se fierb pastele conform intrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurge surplusul de apă și se pun pastele pe un platou. Se așează sosul deasupra și se presară Grana Padano dat pe răzătoare.


Comentarii Facebook