Ingrediente:

– 200g. piept de pui

– un avocado

– 150g. iaurt grecesc

 

– o ceapă

– sare, mărar


Mod de preparare:

Se pune pieptul de pui la fiert. Când se ridică spuma se schimbă apa și se lasă pe foc până când acesta este bine fiert. Se scurge surplusul de apă și se taie cubulețe.

Avocado bine copt (este moale când este apăsat ușor) se taie în două, se lovește cu un cuțit sâmburele pentru a fi scos ușor și se scobește cu o lingură. Se toacă cubulețe, se adaugă ceapa tocată mărunt și pieptul de pui tăiat cubulețe. Se adaugă sare după gust, mărar și iaurtul grecesc. Se amestecă bine și se servește (noi am servit cu pâine prăjită).

Dacă avocado nu este bine copt se pune simplu în fructieră și este copt in aproximativ 3-4 zile (sau se pune într-o pungă de hârtie închisă la culoare și este copt în aproximativ 2 zile). Dacă degetul intră cu totul în avocado când îl testați înainte de a fi tăiat acesta trebuie aruncat (este stricat).

 


Comentarii Facebook