În luna mai s-a decis și primăvara să dea semne că își intră în drepturi. Astenia și-a făcut simțită prezența iar capriciile pișcotului au intrat în rutina zilnică. Ne adaptăm, ce mai!

A fost nevoie de un refresh … și a apărut! Într-o zi călduroasă de vineri am avut parte de o surpriză colorată și parfumată din partea Profi – un superb buchet de trandafiri.

Fiind primul retailer din România care a deschis peste 1000 de magazine, echipa Profi a adus această realizare la stadiul de excelență prin prisma evenimentelor organizate cu această ocazie.

Astfel, vineri mi-am început ziua în grabă. L-am lăsat repede pe David la grădiniță și am ajuns la inaugurarea magazinului Profi cu numărul 1000. M-am delectat cu o cafea aromată și am avut ocazia să cunosc oameni frumoși, o echipă revigorantă și motivantă.

Am intrat în atmosfera de sărbătoare de dimineața și era musai să continuăm în același mod în Piața Libertății din Timișoara într-un cadru boem de o eleganță aparte.

De pe 17 până pe 19 mai, am fost printre norocoșii care s-au bucurat de cea mai mare construcție florală din România admirând aranjamente și combinații de flori la care nu m-am gândit vreodată. Mi-au dat idei pentru a da un suflu nou grădinii, dar bat la pariu că nu ajung la așa performanțe de asocieri. Așa că m-am delectat, m-am încărcat sufletește și păstrez mărturie pozele ca un mic răsfăț și pentru voi.

Este limpede că am molipsit și copilul cu obsesia mea florală așa că a trebuit totuși să revenim la normal. Să îl admir din nou ca pe un mic îngeraș, nu? Exact ca în poze! Dintre toate experiențele digitale oferite de echipa Profi, pe David l-a încântat cel mai mult această perspectivă. Eu tot între flori mă vedeam! Plus muzica bună de pe fundal. Fiecare cu lumea lui, îmbinate perfect pentru toate vârstele!

Dacă tot generez fixații copilului, trebuie să fie un echilibru și să împrumut și eu unele de la el. Ca orice pișcot de cinci ani pasionat de lego (sau cel puțin majoritatea), ajung și eu să am astfel de nebunii. Și astfel am aflat și eu de primul magazin modular din România (și din Sud-Estul Europei)!

Primul magazin proiectat similar unei construcții din piese de lego care se află în Sighișoara din 2014 a fost ideea genială a retailerului Profi! Fiu-miu numai acolo ar sta dacă ar ști acest lucru!

Astfel, din 2014 până în 2019 Profi și-a dublat numărul de magazine la nivel național. De aici și prilej de sărbătoare.

Când o astfel de realizare o împărtășești cu ceilalți bucuria se amplifică. Astfel trebuie musai să vă spun noutățile – surprizele continuă! A început promoția națională Profi cu premii aniversare. Faceți cumpărături de minimum 30 de lei din orice magazin al retailerului, scanați bonul la infochioșc și puteți câștiga una dintre cele 10 mașini Renault Captur sau unul dintre cele 20.000 de vouchere pentru cumpărături.

Detaliile le regăsiți și aici – https://www.profi.ro/1000magazine/

Mai multe bonuri scanate, mai multe șanse de câștig!

Spor la cumpărături și vă îmbrățișăm cu drag!

Comentarii Facebook