Stresez curierul cu telefoane pentru a intra în posesia minunatului colet. Îl desfac repede și studiez cartea pagină cu pagină. Trebuie să recunosc că sunt mai rău decât un copil mic. Tot ce este colorat mă fascinează, deci implicit atunci când moșul se pregătește să vină treptat cu încă o cărticică – căci luna decembrie e plină de cadouri – subsemnata se pune pe răsfoit.

Ajung acasă după o zi plină și înmânez juniorului cartea lăsată de moș special pentru el. O ia în brațe și o ține strâns la piept fiind în culmea fericirii. O deschide apoi tacticos și o studiază în detaliu. Mă uit fascinată la el și constat că sunt total aeriană. E clar că nu am descoperit în totalitate potențialul cărții. David din nou îmi dă lecții … noroc că mă pricep să îi mai citesc câte o poezie sau poveste, că la partea de cărți ”Look Inside” sunt tare începătoare. Mă uit buimacă cum descoperă David toate secretele cărții, eu observând total în reluare noutățile. Sunt fascinată de culori și grafică, iar exploratorul îmi arată noile descoperiri.

Vă atașez câteva poze făcute pe fugă, atât cât am reușit să țin pasul cu el … dar revin și promit să negociez cu moșul să ne mărim colecția.

Trebuie să vă spun că moșul are și un secret … consilierul său în alegerea cadourilor pentru cei mici îl găsiți aici Cărți Istețe- Independent Usborne Organiser. Garantat vă va ajuta să alegeți cartea perfectă!

O lună de poveste vă dorim!

Comentarii Facebook