Este o zi de joi. Mă trezesc praf de oboseală după jumătate de noapte nedormită, și o săptămână în care juniorul ajută la testarea pragului de rezistență fizică până nu adorm de-a dreptul în fund pe scaun. Pun repede să fac o cafea și ronțăi între timp câțiva biscuiți cu David cățărat pe mine. Urmează galopant îmbrăcarea, pregărirea juniorului pentru grădiniță și spre norocul meu cooperarea lui completă.

O noutate maximă, deci prind curaj să sper la o zi fructuoasă începută promițător. Și devine într-adevăr o zi plină de muncă, de drumuri și care se termină  seara târziu relaxant tot cu piticotul în brațe.

Numai că astăzi distracția este și undeva pe la mijloc… După ce mă agit în trafic ca un Pepsi să ajung în timp util după junior, îl predau soțului și eu plec să îmi fac de cap cunoscând oameni frumoși.

Care este prilejul? Blog meet 6 – întâlnirea bloggerilor timișoreni la care apare și o moldoveancă sub acoperire a.k.a. subsemnata.

Am lăsat emoțiile acasă și am plecat plină de speranță să îi cunosc pe fiecare în parte. M-a încântat varietatea temelor abordate, atmosfera relaxantă și prietenoasă.

Știți cât poate fi de motivant să fii între oameni pe care îi leagă aceleași pasiuni, oameni plini de energie și informați?

Dacă vreți să le fiți aproape, îi găsiți pe fiecare în parte mai jos:

Teodora Mateoc

Andra Costa

Paula Aldescu

Anca Fratila

Ana Maria Popescu

Emilia Vâtca

Felicia Boka

Viorel Vașadi

Andreea Papp

Bianca Rutoi

Cu siguranță varietatea subiectelor abordate  de fiecare în parte ne va aduce tuturor un moment de relaxare bine-meritat! 🙂

Comentarii Facebook