Bună,

Eu sunt Mădălina și sunt fondatorul acestui blog. Copilăria mi-am petrecut-o în Bacău iar în orașul meu de suflet, Iași, am absolvit Facultatea de Matematică. Ulterior  am locuit în Zalău aproximativ 2 ani și din 2015 m-am stabilit în Timișoara alături de familia mea.

Am lucrat doi ani în învățământ ca profesor și apoi m-am orientat spre domeniul vânzărilor și administrativ. Mi-a plăcut noua perspectivă de a cunoaște oameni minunați și pasionați de ceea ce fac. M-au ajutat să cresc profesional și să fiu din ce în ce mai interesată de dezvoltare personală.

Sunt căsătorită din septembrie 2009 și din iunie 2014 am devenit fericita mămică a unui băiețel pe nume David. Prioritățile s-au schimbat total și pentru moment totul a început să graviteze în jurul piticului. M-a învățat să am răbdare și să descopăr resurse de energie care nu știam că există. Am început să fructific la maxim orice moment de relaxare.

Sunt interesată de cum pot deveni un părinte mai bun și cum pot evolua emoțional pentru a-l ajuta să fie un adult sigur pe el și responsabil. Sunt adepta parentingului făcut cu răbdare și iubire.

Ador să mă relaxez la o cafea cu prietenele, să citesc o carte bună sau să mă răsfăț în brațele soțului urmărind o comedie savuroasă.

Îmi place să cunosc oameni energici și optimiști, corecți și cu bun simț.

Apreciez sinceritatea și inițiativa.

Cum a apărut ideea

Mereu am gătit cu plăcere, dar de când am devenit mămică am făcut o pasiune pentru gastronomie. Am început să folosesc alimente noi și am descoperit asocieri care ne plac. Îmi place să improvizez iar piticul meu mi-a solicitat imaginația la maxim.

În mediul online am descoperit mămici care m-au inspirat și astfel am început să împărtășesc din rețetele mele.

Observând pasiunea mea și încurajându-mă constant, soțul mi-a pregătit o surprinză – a venit cu inițiativa acestui blog. Am adunat din rețete și le-am grupat pentru a fi mai accesibile.

În categoriile de rețete pentru copii toate deserturile sunt fără zahăr. Gătind pentru toată familia, unele preparate care conțin sare le-am oferit și piticului ocazional după un an (puteți elimina sarea de la ingrediente fără a afecta gustul final al preparatului). Nu oferiți zahăr sau miere copiilor sub un an și fără sare sub 2 ani.

Treptat am adaptat și alimentația noastră tinzând spre ingrediente cât mai sănătoase, fără prăjeli.

Vă mulțumesc tuturor și aștept cu drag să reveniți!

P.S.: Doriți să luăm legătura mai ușor? Îmi puteți trimite un email la adresa contact@madalinaalbert.ro.

O zi minunată vă doresc 🙂