Ingrediente:
– 100g. quinoa
– 2 pak choi
– 1 ceapă
– 3 roșii
– 100g. cașcaval
– 2 linguri ulei de măsline
– sare, ghimbir
Mod de preparare:
Se lasă quinoa la hidratat cu o seară înainte în apă cu puțină zeamă de lămâie. A doua zi se scurge surplusul de apă, se clătește și se fierbe. Când quinoa este fiartă se scurge surplusul de apă.
Se curăță ceapa și se taie solzișori. Se pune într-o tigaie antiaderentă încinsă și se frige 1-2 minute. Se adaugă roșiile tăiate cuburi și se lasă pe foc mic până scade ușor sosul.
Se curăță pak choi și se taie fideluțe. Se adaugă în tigaie bulbul alb și după 2-3 minute se adaugă și frunzele (pentru a-și păstra o textură plăcută la final). Se adaugă sare după gust, pudră de ghimbir, cașcavalul dat pe răzătoare și quinoa fiartă.
Se amestecă ușor și se servește salata.